vrijdag 1 augustus 2008

Verhuisd !!!!!

23 Juli was het eindelijk zover. We zijn verhuisd. Na enkele drukke dagen om te zorgen dat de vloer er in de keuken en living lag (nog niet opgevoegd). En nadat dinsdag de keuken was geplaatst, zijn we woensdag verhuisd.

Donderdag tot zondag was het nog steeds druk werken om onze regenwaterpomp werkend te krijgen zodat we niet steeds moeten rondzeulen met emmers water om de WC door te spoelen. Ook de 'keuken' boiler moest nog geïnstalleerd worden zodat we ook warm water hebben in de keuken.

Het waait wel nog een beetje in ons huis (aangezien de rolluik bakken nog niet bekleed zijn) en een bad zal ook voor volgende week zijn. Ook de elektriciteit (stopcontacten, verlichting) vorderd dat bij dag, maar is verre van af, maar in elk geval wonen we nu toch al ons huisje.

Voor alle mensen die wachten op een uitnodiging voor de instuif..... nog even geduld hebben het momenteel nog veel te druk om alles af te krijgen, waardoor we momenteel geen tijd hebben voor een instuif. Maar van zodra we een bad hebben, de rolluikbakken bekleed hebben, de elektriciteit en ventilatie werkt en de plafonds in de hal er liggen mogen jullie een uitnodiging verwachten.