maandag 21 april 2008

Plaatsing ramen

Sinds 2 weken zitten onze ramen eindelijk in ons huisje. We hebben er lang moeten op wachten maar uiteindelijk staan ze er. Ze zien er echt fantastisch uit. En onze keuken-verranda is echt subliem. Zoveel licht, het is alsof je buiten in de tuin staat? Het glas zat er het weekend erna ook in, maar bij controle bleek dat 4 grote ramen niet waren uitgevoerd in zonnewerend glas zoals gevraagd. Gelukkig zal dit normaal gezien nog deze week worden rechtgezet.

Ook het plaatsen van onze garage poort liet niet van een leie dakje. Bij het leveren van de poort viel mij op dat de poort nogal glad leek. Terwijl wij toch structuurlak hadden gevraagd, net zoals de ramen. Na heen en weer bellen met de leverancier (L-door) hebben we ze toch maar laten plaatsen. Eind deze maand komen ze de poort eruit halen, en dezelfde dag nog herspuiten en opnieuw plaatsen. Ook moeten ze de bovenkant nog verstevigen omdat door de breedte (5m) van de poort en de zon de poort een beetje krom trekt bovenaan.

Op zicht niet echt onoverkomelijke problemen, die normaal gezien allemaal zouden moeten opgelost raken. Alleen bewijst dit nog maar eens dat je alles moet controleren!

Labels: , ,