maandag 19 mei 2008

Bezetwerk, PUR, Vloerverwarming

De laatste weken volgt alles goed op elkaar. Sinds 9 mei zijn alle muren en plafonds (enkel boven) bezet.

De schrijnwerker is ook langs geweest om de laatste wijzigingen van onze keuken te overlopen en alle maten op te nemen. Normaal zal hij eind deze week beginnen aan onze keuken.

15 mei is men na een gans weekend vegen en stofzuigen de PUR komen spuiten. Annelies heeft speciaal een dag verlof genomen om veel foto's en filmpjes te maken. Ze hebben redelijk goed werk geleverd. Hopelijk zal de 13 cm (14cm afgeschuurd) PUR in op het gelijkvloers zijn geld terugverdienen door minder te moeten stoken.

Dit weekend hebben we dan volledig kunnen benutten met het leggen van de vloerverwarming. Kon normaal veel sneller gedaan zijn, maar waren niet 100% tevreden met het legplan van Henco, en hebben hier en daar wat wijzigingen doorgevoerd. Ook is ons plan (ivm locatie en grootte van kasten) licht gewijzigd tov het het plan waar Henco zich op had gebaseerd.

Nu is het wachten op de chapper, zodat wij zo snel mogelijk kunnen beginnen met het verlaagd plafond en de vloeren. Hebben nog veel werk als we in Juli willen verhuizen.

De foto's tot en met de PUR staan al op de site. De vloerverwarming foto's komen zo snel mogelijk.

Labels: , , ,