maandag 2 april 2007

Aannemer gevonden

We hebben (waarschijnlik) een aannemer gevonden. Hij is wel van Nieuwpoort, maar da's op zich maar een half uurtje rijden. Ze zouden deze maand nog kunnen beginnen, maar dan wel maar vanaf 20 april want dan hebben we pas onze bouwaanvraag. Hierdoor komt alles in een stroomversnelling. Er moet tegen dan nog heel veel gebeuren. Nieuwe aangepaste en verbeterde meetstaat/offerte, onderhandelen over prijs, verbeteren en laatste aanpassingen aan plan, opstellen aannemersovereenkomst, ... Ook moeten de wijzigingen aan ons keukenuitsprong nog naar de gemeente ter goedkeuring.
Er moeten ook nog verschillende belangrijke beslissingen genomen worden zoals : Kruipkelder of opvullen boven de diepe funderingsplaat, 1 regenwaterput van 10 000 liter of 2 van 7 500, waar moeten de afvoeren worden voorzien, ...
En tussen door moeten we nog op zoek naar goede en 'betaalbare' ramenleverancier. We moeten nog beslissingen nemen over ventilatie, elektricitie(Domotica), verwarming. En ook voor die 3 laatste op zoek naar leveranciers.
En tussendoor ook nog vrijgezellendag, oprit leggen, sociale verplichtingen. Het begint dus druk te worden.

Labels: ,