dinsdag 30 juni 2009

Hosting problemen (2)

Afgelopen dagen was onze site weer eens onbereikbaar. De reden was blijkbaar dat onze hosting provider (FH50) ermee gestopt is. Dan maar op zoek gegaan naar een andere Gratis privider en bij 'http://www.noadsfree.com/' terecht gekomen. Het is niet zo makelijk een gratis provider te vinden wetende dat de onze site nu toch als een 300 MB groot is en het verkeer vlot boven de 15GB per maand gaat. Hopelijk houden we het deze keer langer vol.
Ik hoop ook dat alles er nu terug correct opstaat. Indien dit niet het geval is, kunnen jullie het ons altijd laten weten.
Onze excuses van de reclame (Googla Adsense) die op sommige pagina's verschijnt, dat is een cadeautje van de provider.

Labels:

maandag 4 mei 2009

Website offline

In het verlengde weekend was onze site weer even onbereikbaar. Onze gratis hosting service zat boven zijn limiet van 6GB datatransfer. Door het groot aantal bezoekers van onze website (we zitten momenteel aan 25 313 bezoekers) vondt onze provider dat dit niet meer paste in hun gratis service en wou ons hiervoor 40 euro aanrekenen. We hebben dan maar besloten om te zoeken naar een alternatief. Dit hebben we gevonden in fh50.com. Deze geven ons semi onbeperkte trafiek en een webspace van 5GB. Hopelijk kan onze website nu toch een meer dan een maand online blijven.

Labels:

dinsdag 24 maart 2009

Site offline

Sinds enkele dagen was onze bouwdagboek niet meer bereikbaar. De oorzaak was het crashen van de harde schijf van de server waarop onze site stond. Als tijdelijke oplossing hebben we onze site op een "Gratis" hosting service (http://www.freebeehosting.com/) geplaats. Op eerste gezicht lijkt dit goed te werken. We hebben 600 Mb aan ruimte om al onze foto's te plaatsen (al begint 600MB toch al krap te worden). Als gevolg van deze nieuwe hosting, kan het zijn dat de site iets langzamer is. Maar beter wat langzamer dan totaal niet bereikbaar.

Labels:

dinsdag 6 januari 2009

Update

Het was alweer een hele poos geleden dat de site nog eens een update kreeg.
Ondertussen hebben we echter niet stil gezeten:
 • rolluikbakken zijn afgewerkt
 • Trap is bekleed met hout
 • Laminaat in de overloop is geplaats
 • Binnendeuren in de slaapkamers staan er
 • Plafond in keuken en woonkamer is afgewerkt en geverfd
 • vloer in de garage ligt er
 • keuken is afgewerkt
Bekijk zeker de nieuwe foto's van :
 • Rolluikbakken
 • Vloer
 • Trap
 • Plafond
 • Binnendeuren
 • Verlichting
 • Keuken
 • en de eerste foto's in de sneeuw bij algemeen.

Labels: ,

dinsdag 19 februari 2008

Nieuw fotoalbum

Ons nieuwe fotoalbum staat online. Deze ziet er beter uit, maar is vooral ook overzichtelijker.

De nieuwe foto's komen er maar met mondjesmaat bij, aangezien we begonnen zijn met dakisolatie, ventilatie, sanitair/verwarming/zonnepanelen en elektricitiet waarbij je iets minder snel verandering ziet. Ook al omdat we deze zaken volledig zelf doen.
De ramen komen de eerste week van april, en tegen dan moet al het bovenstaande voor 90% afgewertk zijn. Dus we hebben nog enkele drukke weekends voor de boeg.

In elk geval hopen we dat jullie evenveel plezier hebben bij het bekijken van de foto's dan wij hadden tijden het maken ervan.

Hier ons nieuwe foto-album.

Labels: ,

donderdag 29 november 2007

10.000 bezoekers

Gisteravond is de kaap van 10.000 bezoekers op onze website overschreden. We hadden niet gedacht dat er zoveel mensen zijn die onze bouwbelefenissen zo graag willen volgen.
Wij proberen onze site dan ook zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Zie hier de laatse foto's van het daktimmerwerk.

Labels: ,

woensdag 21 november 2007

Bouwinfo

Onze bouwinfo tab stond al lang online, maar zonder informatie. We hebben echter een 5 tal minuutjes gevonden om de informatie eindelijk eens aan te vullen.

Onze bouw is ook al een stukje verder gevorderd. Momenteel is men bezig met daktimmerwerk. We hopen dit weekend nog een vrij uurtje te vinden om de laatste foto's op de site te plaatsen.

Labels:

zaterdag 8 september 2007

Nieuwe foto's

We hebben weer eventjes tijd gevonden om de laatste foto's online te zetten (zie foto's ruwbouw).
Tussendoor is een deel van de isolatie geplaatst, de predallen op het eerste verdieping geleverd en zijn we begonnen met het inslijpen van de elektriciteit.

Labels: ,

donderdag 2 augustus 2007

Verhuisd!

Onze website is verhuisd naar een plaats waar we momenteel wel voldoende ruimte hebben voor al onze foto's.

Veel plezier ermee!!

Labels:

Verhuis...

Neen we zijn nog niet verhuisd. Ons huisje is nog bijlange niet af.
Wel hebben we problemen met ons bouwdagboekje. Wegens de beperkte ruimte die we bij Telenet hebben, kunnen we niet alle foto's meer op de site plaatsen. Hierdoor zijn we genoodzaakt onze site te verhuizen.
We proberen de verhuis zo snel mogelijk te vervolledigen, zodat jullie weldra 'alle' laatste foto's kunnen bekijken.

Nog eventjes afwachten dus.

Labels:

woensdag 20 december 2006

Website wordt gevonden

Blijkbaar wordt onze website toch nog redelijk goed gevonden in de wirwar van het internet.

Zelfs onze nieuwe Burgemeester stuurde ons volgende mailtje:


Dag Annelies & Rudi

Wat prachtig dat jullie alles zo goed bijhouden van in de beginfase, jullie informeren en voorbereiden bij de bouw van jullie ‘nest’.

Ik wens jullie in elk geval veel succes bij de verdere stappen in het bouwproces.

Ik kan jullie ook meedelen dat de werkzaamheden aan de open ruimte in de verkaveling begin maart 2007, behoudens weersomstandigheden, zullen aanvatten en normaal voor het bouwverlof kunnen afgerond worden.

Groeten en prettige kerst- en eindejaarsfeesten,

Freddy Tanghe.

Labels: ,