woensdag 20 december 2006

Website wordt gevonden

Blijkbaar wordt onze website toch nog redelijk goed gevonden in de wirwar van het internet.

Zelfs onze nieuwe Burgemeester stuurde ons volgende mailtje:


Dag Annelies & Rudi

Wat prachtig dat jullie alles zo goed bijhouden van in de beginfase, jullie informeren en voorbereiden bij de bouw van jullie ‘nest’.

Ik wens jullie in elk geval veel succes bij de verdere stappen in het bouwproces.

Ik kan jullie ook meedelen dat de werkzaamheden aan de open ruimte in de verkaveling begin maart 2007, behoudens weersomstandigheden, zullen aanvatten en normaal voor het bouwverlof kunnen afgerond worden.

Groeten en prettige kerst- en eindejaarsfeesten,

Freddy Tanghe.

Labels: ,

vrijdag 18 augustus 2006

Politiek

Met het oog op de verkiezingen zijn er politiekers die de vekaveling de Kouter eens bekijken.
Op deze blog bespreekt men de gemiste kansen van de gemeente Knesselare om er een centje aan te verdienen. Moet toegeven, als het correct is dat Veneco die gronden zo goed als voor niks heeft gekregen, dan heeft Veneco er toch mooi aan verdiend.

Ondanks Veneco soms heel lang wacht met het informeren van de mensen, kan ik echter niet zeggen dat er sprake is van onregelmatigheden - voor zover wij natuurlijk maar kunnen zien.
De eisen zijn voor zover wij kunnen zien strikt nageleefd. Ik denk zo maar dat het maar goed is dat de gemeenteraad zelf de verdeling niet heeft gedaan. Termen als 'Als gemeente hadden we voor een sociale correctie kunnen zorgen' lijkt mij eerder makelijk excuus voor 'vriendjespolitiek'.

Update:
Zie blog David Geens voor verduidelijking van David's standpunt.

Labels: