vrijdag 30 maart 2007

Bouwaanvraag goedgekeurd

De bouwaanvraag is eindelijk goedgekeurd. De 25 dagen opschotingstermijn is ingezet en 20 april mogen we dan om de bouwaanvraag. Van begin november tot 20 april das 6 maanden voor het goedkeuren van onze bouwaanvraag. En daarna moet nog onze wijziging van het plat dak worden aangevraagd...

Labels: ,

donderdag 22 maart 2007

Nieuw foto's Maquette

Nadat ons plan is aangepast, moest de maqette natuulijk ook worden aangepast. Hier vindt je enkele nieuwe foto's van de aangepaste maquette. Ook de keuken en de badkamer is nu in de maquette geplaatst.

Zie hier voor de foto's.

Labels:

zondag 5 november 2006

3D

De architect heeft ons vandaag 3D tekeningen gestuurd van ons huisje. Ziet er goed uit, alleen de kleuren van de muren zouden toch iets anders moeten worden. Het is nogal teveel grijs.
Zie de foto's hier.

Labels:

zondag 22 oktober 2006

Maquette

Aangezien het nog wel eventjes kan duren voordat de eigenlijk bouw van ons droomhuisje begint, zijn we maar begonnen met het maken van een Maquette. Zo krijgen we een betere indruk van hoe groot alles is, als onze meubels passen en hoeveel tuin we nog over hebben.
Hier kan je enkele foto's van de maquette zien.

Labels:

donderdag 19 oktober 2006

Ondertekenen akte

Vandaag hebben we de akte ondertekend. De grond is nu officeel van ons!

Ook 'Fredy Tanghe' de nieuwe burgemeester van Knesselare moet tekenen als vertegenwoordiger voor Veneco.

Labels:

donderdag 24 augustus 2006

3de en 4de voorontwerp

Vandaag kregen we ons 3de voorontwerp per mail. Ziet er al echt goed uit. Na het sturen van nog enkele kleine opmerkingen kregen we al een uurtje erna voorontwerp 4.

Labels:

woensdag 23 augustus 2006

2de voorontwerp

Vandaag kregen we ons 2de voorontwerp al. Alle wijzigingen van gisteren zitten erin. Als gevolg van onze hoekvensters zijn er echter heel wat ramen bijgekomen. Ook zien we ramen tot op de grond toch niet direct zitten. Zo hebben we nog wel enkele kleine opmerkingen. Om snel verder te kunnen stuur ik deze dan maar per email naar de architect.

Labels:

dinsdag 22 augustus 2006

Bespreking eerste voorontwerp

Vandaag hebben we de architect op bezoek gekregen voor het bespreken van het eerste voorontwerp. We hebben een A4'tje opmerkingen. De architect heeft zelf ook nog wat alternatieve gevels getekend. Hij stelde alternatieven voor met kleinere, maar veel meer ramen boven, maar aangezien we ook veel licht in de slaapkamers willen, wij zien het toch liever met grote ramen. Ook hadden we graag hoekvensters gezien.Na een gesprek van 2 uurtjes over de wijzigingen en ook al meer over afwerking zoals bv vloerverwarming zijn we rond en kan de architect beginnen aan een volgende voorontwerp.

Labels:

zondag 20 augustus 2006

Wijzigingen plan

Deze morgen belde mij moeder. Ze willen die middag nog afkomen omdat mijn vader redelijk wat wijzigingen heeft aangebracht aan ons voorontwerp en ze willen die met ons eens bespreken.De wijzigingen zijn inderdaad wel een verbetering. We gaan ze dan ook oplijsten en dinsdag als de architect komt ze eens bespreken.

Labels:

vrijdag 18 augustus 2006

Eerste voorontwerp

Vandaag hebben we ons eerste voorontwerp gekregen.Op het eerste gezicht ziet het er goed uit. Dit weekend zullen we het samen met mijn vader eens bekijken om te zien als er nog moet aan gewijzigd worden.

Labels: